Adresgegevens


Pasteurstraat 147
1782 JC Den helder
0223-622627 telefoon icoon
info@dierenartsdenhelder.nl e-mail icoon

Openingstijden

Ma: 08:00 - 20.00
Di: 08:00 - 17.00
Wo: 08:00 - 17.00
Do: 08:00 - 20.00
Vr: 08:00 - 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak

Proteq

 

 

Sinds 2011 bestaat dierenkliniek Pasteurstraat als praktijk van dierenarts Ilona Wegman. 
 

Ons team staat voor vooruitstrevende diergeneeskunde met een goede begeleiding voor u en uw huisdier. U kunt bij ons niet alleen terecht met een ziek dier maar ook voor informatie over ziektes, preventieve zorg, voeding, verzorging, gedragsproblemen en huisvesting van uw gezelschapsdieren. Daarbij natuurlijk rekening houdend met wat voor u en uw huisdier het meest optimaal en dragelijk zal zijn.

Sinds de overname is het gebouw gemoderniseerd en is er geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Wij beschikken over gasnarcose, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, een uitgebreide gebitsunit een digitaal röntgenapparaat en een echo-apparaat (voor bijvoorbeeld het doen van een drachtecho, zie kopje medische zorg / echografie). Daarnaast beschikken wij over infuuspompen om bijvoorbeeld een nierpatiënt enkele dagen te kunnen spoelen.

Wij zullen niet alleen blijven investeren in onze praktijkruimte maar zeker ook in nascholing. Diergeneeskunde is een dynamisch vakgebied: inzichten en therapieën veranderen continu. Wij willen op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen zodat wij ons streven, het verlenen van optimale zorg, kunnen waarborgen. 

 

dieren

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij vinden het belangrijk om u mening te horen zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn

contact knop

Kort nieuws Dierenkliniek Pasteurstraat

Patiënt van de maand november: Yoshi: een hond met nierfalen...

Op maandag en donderdag hebben wij avondspreekuur. Bel ons voor een afspraak!

dieren