Adresgegevens


Pasteurstraat 147
1782 JC Den helder
0223-622627 telefoon icoon
info@dierenartsdenhelder.nl e-mail icoon

Openingstijden

Ma: 08:00 - 20.00
Di: 08:00 - 17.00
Wo: 08:00 - 17.00
Do: 08:00 - 20.00
Vr: 08:00 - 17.00
Wij werken uitsluitend op afspraak

Proteq

 

Onze dierenartsen stellen zich voor!

Ilona Wegman Amanda van Aalst  en Kim Reuvers

 

Ilona Wegman

Werkdagen: Maandag en Dinsdagmiddag

In 1998 startte ik met de opleiding Diergeneeskunde in Utrecht. Een fantastische periode in mijn leven, waarin ik in ruim zes jaar tijd mijn opleiding in begin 2005 afrondde. Sindsdien voer ik met grote passie en plezier het vak als dierenarts uit.
Mijn loopbaan is begonnen bij dierenkliniek Zuiderkaag in Schagen, waar ik ruim twee jaar heb gewerkt. Nadien heb ik ruim vier jaar gewerkt bij het Dier Medisch Centrum in Velserbroek en Beverwijk. We werkten daar in een prettig groot team van artsen, waar ieder van de artsen zich naast alle standaardonderdelen van ons diergeneeskundig vakgebied, ook in een bepaald specialisme verdiepte. In die tijd ben ik mij gaan toeleggen op m.n. de interne geneeskunde, echografie, cardiologie en voortplanting. Het doen van bijvoorbeeld een echografisch onderzoek van de buik, kan snel veel aanvullende informatie geven en leiden tot de juiste diagnose. Als voorbeeld kan bij een kat die al maanden last heeft van aanhoudende blaasontstekingklachten, soms middels echografisch onderzoek van de blaas, een steen in de blaas worden gediagnosticeerd. Een operatie van de blaas kan dan snel zorgen voor genezing van de patiënt.

Na ruim 6 jaar in loondienst gewerkt te hebben als dierenarts, besloot ik samen met mijn thuisfront om in 2011 de grote sprong te wagen: de sprong naar een eigen praktijk. In mei 2011 heb ik met veel enthousiasme de praktijk van dierenarts van Essen overgenomen. Zorg, aandacht en echt de tijd nemen voor dier en eigenaar, is waar we bij dierenkliniek Pasteurstraat voor staan. Het zorgvuldig uitvoeren van het lichamelijke onderzoek, en daarnaast duidelijk uitleggen welke diagnose er speelt of welk aanvullend onderzoek eventueel noodzakelijk is om de juiste diagnose vast te stellen, zullen wij tijdens een consult uitgebreid met u bespreken. Daarbij is het heel belangrijk om rekening te houden wat voor eigenaar en dier optimaal is in een bepaalde situatie.

Ik woon samen met mijn lieve man Wilco en wij hebben samen 2 lieve kinderen, 3 katten en 2 honden.

Ik zie u en uw dier(en) graag in dierenkliniek Pasteurstraat.

 

  

 Kim Reuvers

 Werkdagen: Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Sinds juni 2014 werk ik bij de Pasteurstraat. Ik heb Diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht en in begin 2014 mijn diploma behaald. In Utrecht heb ik een leuke tijd gehad met studeren, diverse bijbaantjes en koorzingen. In 2011 heb ik me in Nieuw Zeeland drie maanden bezig gehouden met racende Greyhounds. Behalve knuffelen met de hondjes, heb ik ook veel CT-scans bekeken en ontdekt dat deze dieren, omdat ze altijd tegen de klok in lopen, al op jonge leeftijd een groot verschil in botopbouw tussen links en rechts hebben. Tijdens mijn studie heb ik veel tussen Utrecht en Den Helder in de trein gezeten, om vervolgens de boot naar Texel te nemen: daar woont mijn vriend en daar beoefen ik mijn grootste hobby, parachutespringen. In die tijd werkte ik ook voor het ziekenhuis in Den Helder en prikte ik bloed bij mensen thuis. Ik heb Den Helder goed leren kennen en ik vind het een leuke stad om in te werken.
Tegenwoordig mag ik mezelf een Texelaar noemen en maa ik dagelijks de oversteek. De praktijk beschikt over uitgebreide mogelijkheden om uw dieren goed te onderzoeken en de beste behandeling te geven. Ik werk op dit moment drie dagen in de week in deze kliniek en dat bevalt me erg goed!

Tot ziens in de Pasteurstraat!

 

 

Amanda van Aalst

 

 werkdagen: Maandag, Dinsdag en Donderdag

Sinds 1 november 2016 kunt u mij vinden in de kliniek aan de Pasteurstraat. In September 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent. In deze leuke stad heb ik vier jaar gezeten nadat ik mijn bachelor in Antwerpen had afgerond.
Ondanks zeven leuke en gezellige jaren met vrienden en huisgenoten in België blijf ik een nederlandse en ben ik na het behalen van mijn diploma weer teruggekeerd naar mijn woonplaats Almere. Hier heb ik verschillende waarnemingen gedaan waarna ik van januari tot 31 oktober 2016 werkzaam ben geweest in een kliniek in Almere en in Beuningen.
Ik was echter toe aan een nieuwe leuke uitdaging met een gezellig en kundig team. Via een collega/vriendin van mij kwam ik bij de dierenkliniek pasteurstraat uit. Deze kliniek kan u en uw huisdier de beste zorg bieden met een warm hart en luisterend oor voor zowel dier als eigenaar. De kans om deel uit te maken van dit team heb ik dus met beide handen aangegerepen. U kunt mij in de kliniek vinden op de maandag, dinsdag en de donderdag.
 
 
Ik verwelkom u en uw dier(en) graag in de praktijk!

 

 

 

 

dieren

Heeft u een vraag of opmerking?


Wij vinden het belangrijk om u mening te horen zodat wij u het beste van dienst kunnen zijn

contact knop

Kort nieuws Dierenkliniek Pasteurstraat

Patiënt van de maand november: Yoshi: een hond met nierfalen...

Op maandag en donderdag hebben wij avondspreekuur. Bel ons voor een afspraak!

dieren